Bijzonder kersuitje en kerst bedrijfsuitje

DubbelDekkerDiner als bijzonder kerstdiner op niveau

Het eindejaar is vaak een periode om samen het jaar af te sluiten met collega’s en werknemers. Een gezamenlijk diner (of een kerstdiner) is daarbij de meest gekozen variant voor eindejaarsfeesten, bedrijfsfeesten en kerst personeelsfeesten. Gaat u dit jaar weer doorsnee aan tafel, of mogen we u verrassen met een super bijzonder kerstdiner? Eentje op niveau? Ontdek het DubbelDekker Kerstdiner!

Kerstdiner & kerst bedrijfsuitje inéén: het DubbelDekker Kerstdiner

Bij DubbelDekkerDiner is het verzorgen van een unieke avond onze passie. We beschikken over een klassieke Engelse Dubbeldekker bus. Maar liefst 50 jaren oud, ooit reed deze door Londen, en daarom juist zo super bijzonder. Dit jaar geen uitnodiging met de naam van een restaurant, maar gewoon jullie eigen bedrijfspand als startplek. Zo houd je het lekker verrassend! Onze bus pikt jullie namelijk bij uw eigen bedrijfspand op, en zo gaan we op pad voor een voortreffelijk kerstdiner in 3 verschillende restaurants. Samen rijden van voorgerecht, naar hoofdgerecht naar nagerecht. Dat is eens totaal iets anders, en verrassend origineel!

Double Diner

DOUBLE DINER

De beleving van de Dubbeldekker bus beleven, gecombineerd met lekker eten? stop bij een restaurant alleen voor het hoofdgerecht

Premium Diner

PREMIUM DINER

Bourgondiërs en fijnproevers kiezen voor deze smakelijke optie. Stops bij 3 verschillende restaurants.

SUPREME DINER

Mag het eten wat luxe, laat onze Dubbeldekker bus u langs de beste (Michelin) restaurants touren. Stops bij 3 (Michelin) restaurants

Uniek kerstuitje en kerstdiner

Samen aan boord van de Engelse Dubbeldekker, verwarming aan en jullie eigen Spotify muzieklijst op. En wij zorgen voor de guirlandes en kerstdecoratie aan boord. Dan is het al heel snel gezellig! De chauffeur rijdt jullie naar het eerste restaurant voor een smakelijk voorgerecht. Zo ontdek je dat we ook verder gaan rijden naar een tweede restaurant (hoofdgerecht) en derde restaurant (nagerecht). De tafelschikking hoef je niet te plannen, die zal elke keer automatisch anders zijn. Lekker gevarieerd, laagdrempelig, gezellig. Maar wel als 1 stijlvol en uniek kerstdiner of kerst bedrijfsuitje.

Bijzonder kerst bedrijfsuitje

Het arrangement is een combinatie van een kerstuitje (kerst bedrijfsuitje) en kerstdiner in 1 arrangement.  Veel leuker en originele dan een doorsnee kerstdiner bij een restaurant.  Je komt er echt eens uit.  En zeg nu zelf:  wanneer mag je “DJ Paul Elstak” draaien in een restaurant?  Onderweg in onze Dubbeldekker bus mag het wel!

Kerstdiner bij uw op het bedrijf

Merry Christmas! Want wij bieden u een uniek kerstdiner bij u op het bedrijf. Nou ja: startend bij u op het bedrijf. Wilt u een kerstdiner in originele setting dit jaar, een Winterfestival met u bij het bedrijf, of ben je van plan je kerstpakket met je collega’s in je eigen kerstmarkt? Het Dubbeldekkerdiner en Showtime Evenementenbureau helpen je graag!

Fraaie kerstevenementen

Samen bedenken we altijd de meest fraaie kerst evenementen. Onze creativiteit heeft geleid tot een uniek kerst diner arrangement, kerstfeest of kerstfeest. We zijn enthousiast om uw wensen te veranderen in een super leuk en onvergetelijk kerstfeest. Onze arrangementen zijn ideaal voor:

  • Kerstdiner: Is er een kerstdiner te organiseren dit jaar? Vervolgens hebben we naast het traditionele kerstdiner verschillende originele ideeën uitgevonden. Bijvoorbeeld, wat vind je van een Dubbeldekker diner startend bij je eigen bedrijf, waar elke afdeling op niveau mee kan? Eet met het ultieme kerst idee! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
  • Kerstborrel: Organiseert u dit jaar een kerstborrel? Stap in de bus en maak er een rijdende kerstborrel van. Lekker borrelen in de bus, of misschien wel van kroeg naar kroeg. Wij hebben de ideeën om uw kerstborrel een unieke impuls te geven en zijn enthousiast om dit evenement van A tot Z voor u te organiseren.
  • Kerstfeest / Winterfestival: Popualair zijn de pop-up festivals die je kunt vieren in je eigen zakelijke ruimtes. Foodtrucks, de Engelse bus als decor, kraampjes, spotlights … een super gezellige feestelijke sfeer. Een ideale setting om het jaar op een gezellige manier te ontmoeten. Lees meer over het kerstfeest en het winterfestival.

Kerst feest op het eigen bedrijf

Denk je aan Kerstmis, dan denk je snel aan gezelligheid, samen zijn en het jaarlijkse kerst diner! Dit jaar hoeft u niet na te denken aan wat er op de tafels komt te staat. Of na te denken welk restaurant of catering u verkiest. Met het Dubbeldekkerdiner heb je een super originele invulling van uw kerst diner verzonnen en het kerst personeelsfeest met 1 belletje geregeld. Dit is úw kerstverrassing voor de collega’s!

Een culinaire kerstborrel op het eigen bedrijf

Naarmate u binnenkomt, worden jullie onmiddellijk verrast. De ruimte is zo gekleed dat je niet eens aan het werk denkt. Versierd met kerst guirlandes, kaarsjes en meer. Je weet niet waar je moet kijken omdat alles gebeurt. Je merkt op dat je collega’s allemaal door het gebouw lopen, en uit elk gedeelte ontmoet je de smaak van lekker eten. Hoe goed … het kantoorgebouw is omgevormd tot een letterlijk avondeten. Bij elke afdeling bereiden koks lekkere, kleine gerechten voor, die worden gepresenteerd door live-koken. Mooie showgirls gaan rond met heerlijke warme en koude voorgerechten en amusjes en er is geen gebrek aan drankjes. Een mooie gin-tonic bar, een heerlijk bierproeverij of een Franse wijnproeverij … dit feest is een echte ervaring waar je collega’s al lang op hebben gewacht!

Naast de culinaire verrassingen gebeurt alles op het gebied van entertainment. Je bent verbaasd over mobiel entertainment, kijk je ogen tijdens de spectaculaire voorbidding, geniet van de swingende muziek en dans tot de late uren … Alle zintuigen worden gestimuleerd en aan het eind van de avond ga je naar huis met een goed gevulde maag, leuke herinneringen en een grote glimlach. Je hebt het kantoor nog nooit ervaren! Hier is het traditionele kerst diner nooit meer … Happy Christmas!

De leukste culinaire kerstarrangementen