All-in arrangementen voor een unieke feestavond, bedrijfsuitje of personeelsfeest

BEACH BBQ

Wilt u een lekker informeel uitje boeken?
Met onze prachtige Londense dubbeldekker rijden we onder het genot van zomerse klanken naar een beachclub bij u in de regio om daar te genieten van een heerlijke BBQ.
Vanaf 25 personen – € 89,95 per persoon

DOUBLE DINER

De beleving van de dubbeldekker bus beleven, gecombineerd met lekker eten? Met het “Double Diner” zorgen we voor smakelijke stokbroodjes, een stop bij een echt restaurant voor het hoofdgerecht en sluiten we af met een gezellig nagerecht in de bus. Alles wat een gezellige avond nodig heeft is het Double Diner!

Vanaf 25 personen – € 99,95 per persoon

PREMIUM DINER

Bourgondiers en fijnproevers kiezen voor deze smakelijke optie. Onze Dubbeldekker bus pikt uw gezelschap bij uw bedrijf op en onderweg stoppen we bij 3 goede restaurants voor een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht in 1 pakket. Tour smakelijk!

Vanaf 25 personen – € 109,95 per persoon

SUPREME DINER

Mag het extra luxe, laat onze dubbeldekker bus u langs de beste ( Michelin) restaurants touren. Een programma op niveau, zowel in de restaurants als in de Dubbeldekker bus! Dit programma is uitermate geschikt voor eindejaarsdiners, jubileum arrangementen, businessclubs, klanten events en iedereen die van (heel) lekker eten houdt. U tourt toch ook mee?

Vanaf 25 personen – € 144,95 per persoon

ENGLISH HIGH TEA

Wil je een High Tea met een echt Engels Tintje beleven, dan is deze High Tea het ultieme event. Combineer de fraaie Dubbeldekker bus met scones, muffins, sandwiches en tea, en je beleeft een heerlijke middag samen uit!

Vanaf 25 personen – € 69,95 per persoon

THE SKY IS THE LIMIT

Onze Dubbeldekker bus haalt jullie bij het bedrijf op, pak lekker een drankje en de bus rijdt door naar een vliegveld. Daar mag iedereen (mee)vliegen in een Cessna! Na het vliegen rijden we naar 3 restaurants voor een luxe voor-, hoofd- en nagerecht. Uiteraard zijn alle drankjes aan boord inbegrepen in 1 pakket, dus geen verrassingen achteraf (alleen de positieve!)

Vanaf 25 personen – op aanvraag

HIGH BUSINESS

Dit arrangement is bedoeld voor bedrijven die hun klanten of relaties een originele en verrassende beleving willen bieden. Om in Engelse sferen te blijven biedt dit arrangement o.a. een schermclinic!
Vanaf 25 personen – € 149,95 per persoon