Engelse Dubbeldekker bus huren

De gezelligste Engelse Dubbeldekker bus huren van Nederland? Deze échte Londense Dubbeldekker reed jarenlang door Engeland, totdat hij in Nederland bijzonder vervoer voor gezelschappen heeft verzorgd. Al vele duizenden mensen genoten van een ritje in de Dubbeldekker bus.

In 2016 werd de bus geheel getransformeerd van klassieke Engelse dubbeldekker (buitenzijde) tot een mooie en moderne bus aan de binnenzijde. Nieuwe zitjes, London by Night afbeeldingen, sfeerverlichting, dubbele trappen naar boven, een muzieksysteem met Spotify aansluiting tot een Engelse barretje met drankjes voor onderweg…  De Dubbeldekker bus is stijlvol & classic maar ook hip & trendy. Maar vooral heel gezellig! De bus biedt plaats aan maximaal 50-55 personen.  U rijdt toch ook mee?

Engelse dubbeldekker bus huren

De Engelse Dubbeldekker Bus wordt zeer veel gehuurd om te trouwen, groepsvervoer, bedrijfsevenementen of bijeenkomsten waar een reguliere touringcar te saai is.  Zoek je iets bijzonders, boek dan de gezelligste en mooiste Engelse Dubbeldekker van Nederland!

 

Waarom kies je voor de Engelse Dubbeldekker bus van Dubbeldekkerdiner?

| Uniek in zijn soort: geen enkele andere bus biedt sfeer&party verlichting, muziek aan boord, een barretje, en veel meer… | Eigen barretje voor drankjes (drankjes niet inbegrepen in huurprijs) | Maar liefst 50-55 personen capaciteit! | Vervoer volgens officiële wet “Personenvervoer” | Leuke arrangementen i.c.m. eten | Waar ook in Nederland: wij komen!

Contactformulier
reCAPTCHA is required.

 

Culinaire Arrangementen

Double Diner

DOUBLE DINER

De beleving van de Dubbeldekker bus beleven, gecombineerd met lekker eten? stop bij een restaurant alleen voor het hoofdgerecht

Premium Diner

PREMIUM DINER

Bourgondiërs en fijnproevers kiezen voor deze smakelijke optie. Stops bij 3 verschillende restaurants.

SUPREME DINER

Mag het eten wat luxe, laat onze Dubbeldekker bus u langs de beste (Michelin) restaurants touren. Stops bij 3 (Michelin) restaurants

Overige arrangementen

Double Diner

DOUBLE DINER

De beleving van de Dubbeldekker bus beleven, gecombineerd met lekker eten? stop bij een restaurant alleen voor het hoofdgerecht

Highland Games

HIGHLAND GAMES

Mag het uitje iets actiever, maar wel in stijl? Wij nemen je mee voor onvervalste Highland Games fun, en aansluitend lekker eten.

The sky is limit

THE SKY IS THE LIMIT

Jaardoelen behaald? Jubileum vieren? Wanneer je iedereen wilt verrassen met iets unieks, dan is dit programma een absolute topper!

High Business

HIGH BUSINESS

Dit High Business programma met de dubbeldekker bus is speciaal ontwikkeld voor originele klantendagen of relatie events.