High Business Tour een unieke dag op niveau!

High Business | € 149,95 p.p.

Een bijzondere klantendag die verrassend anders is

Onze Engelse Dubbeldekker bus werd al vele keren ingehuurd voor een klantendag of relatie event. Daar zijn we blij mee, maar het valt ons ook op dat deze dagen allemaal zo “hetzelfde” zijn. Dit High Business programma met de dubbeldekker bus is speciaal ontwikkeld voor klantendagen of relatie events die verrassend origineel willen zijn. We kunnen  deze bijzondere bijeenkomst bijvoorbeeld ’s ochtends starten met een presentatie of vergadering. Na afloop van de vergadering staat de dubbeldekker bus te wachten en veranderen we van locatie wat zorgt voor een extra dimensie in uw dagprogramma!

 

High business tour in de dubbeldekker bus

Voor het pand staat onze klassieke Engelse Dubbeldekker bus. Een plaatje van een verschijning en het bijzondere vervoer voor deze middag. In de bus kunnen tot 50 personen gelijktijdig plaatsnemen (of 2 bussen voor groepen tot 100 personen). Indien gewenst kunnen we uw logo op de bus laten plakken. De bus rijdt over kleine weggetjes door het prachtige landschap en onderling worden er al snel veel contacten opgedaan. De kracht van de bus is saamhorigheid. Waar je normaal in groepjes van 2-4-6 personen wordt verdeeld, blijven  de gasten nu bij elkaar. Dit komt de contacten ten goede en er ontstaat al snel een gezellige sfeer onderweg. Samen rijden we naar een nader te bepalen zakelijke sfeervolle unieke locatie waar we heerlijk kunnen lunchen.

De kracht van de bus is Saamhorignheid!

 

Engels exclusief: workshop schermen

Na de lunch starten we met een originele invulling die waarschijnlijk weinigen gedaan hebben. Onze “maitre” (schermbegeleider)  verschijnt ten tonele. Gehuld in de bekende witte outfit, zal hij uw gasten alle fijne kneepjes van het schermen bij brengen. Een mix van uitdaging, concentratie en behendigheid. Na een inleiding in bewegingen en sabelvaardigheden gaan de gasten duelleren. In het afsluitende duel zal het sterkste team zegevieren! Natuurlijk wordt tijdens de gehele workshop gebruik gemaakt van de kenmerkende witte pakken, maskers en sabels. Na al deze inspanning is er uiteraard tijd voor een drankje.

Een mix van uitdaging, concentratie en behendigheid.

 

Terug naar de startlocatie…

Na de schermworkshop en een drankje, gaan we per Engelse dubbeldekker in stijl weer terug naar de startlocatie. Andere locatie natuurlijk ook mogelijk in overleg. Bij terugkomst maken we een leuke groepsfoto met op de achtergrond de Engelse dubbeldekker bus.
Aansluitend bestaat de gelegenheid er om te borrelen en te dineren of gezellig samen te genieten van een luxe bbq.

Arrangement details: (minimaal 25 deelnemers)

  • Tijdsduur: ca 8-10 uren van start tot terugkomst
  • Tijden: in overleg te bepalen, bijvoorbeeld 10:00 – 19:00 uur
  • Inbegrepen: Dubbeldekker, chauffeur, onbeperkt drankjes aan boord,
  • Schermclinic, Lunch + 1 drankje, BBQ, huur vergaderzaal, groepsfoto
  • Richtprijs: € 149,95 p.p. exclusief BTW, gebaseerd op een groep van 50 personen. Wij werken altijd met een maatwerk offerte voor dit arrangement. 
  • Prijs is exclusief 9% BTW en exclusief voorrijkosten
  • Vraag direct gratis informatiepakket aan via het formulier >>
Contactformulier
reCAPTCHA is required.

 

Overige Bijzondere Dubbeldekker Bus Arrangementen

ENGLISH HIGH TEA

Wil je een High Tea met een echt Engels Tintje beleven, dan is deze High Tea het ultieme event. Combineer de fraaie Dubbeldekker bus met scones, muffins, sandwiches en tea, en je beleeft een heerlijke middag samen uit!

THE SKY IS THE LIMIT

Onze Dubbeldekker bus haalt jullie bij het bedrijf op, pak lekker een drankje en de bus rijdt door naar een vliegveld. Daar mag iedereen (mee)vliegen in een Cessna! Na het vliegen rijden we naar 3 restaurants voor een luxe voor-, hoofd- en nagerecht. Uiteraard zijn alle drankjes aan boord inbegrepen in 1 pakket, dus geen verrassingen achteraf (alleen de positieve!)

HIGH BUSINESS

Dit arrangement is bedoeld voor bedrijven die hun klanten of relaties een originele en verrassende beleving willen bieden. Om in Engelse sferen te blijven biedt dit arrangement o.a. een schermclinic!
Engelse dubbeldekker

Bijzonder Dineren

 
Engelse dubbeldekker

Draai je eigen hits

 
Engelse dubbeldekker

Engelse dubbeldekker

 
Engelse dubbeldekker

Inclusief Minibar

 

Reacties van onze klanten

RABOBANK

Geweldige avond gehad, niemand had zo'n mooie bus verwacht, en al helemaal niet dat we drie restaurants aan zouden gaan doen. Heerlijk genoten.  

H.J. Jansen, directeur klantenservice

PRAXIS

Voor het jaarlijkse personeelsfeest van Praxis kozen we voor het dubbeldekkerdiner, omdat we heel veel mensen van verschillende leeftijden hebben. Iedereen vond het hartstikke leuk en het eten was goed verzorgd. 

Peter de Wit, filiaalmanager

BRUILOFT

Op 5 september zijn wij getrouwd met de Engelse bus als trouwvervoer. Iedereen vond het geweldig en de chauffeur was erg gastvrij. 

Tim en Kim, bruidspaar