Vragen? Wij horen graag van je!

Wil je ook het DubbelDekkerDiner beleven? Wij vinden het leuk om met jullie in contact te komen! Je kunt ons inzetten voor vele doeleinden; denk aan eindejaarsfeest, kerstdiners, personeelsfeesten of bijzonder vervoer. En we kunnen worden ingezet in vrijwel heel Nederland! Stel vrijblijvend uw vraag door onderstaand formulier in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

reCAPTCHA is required.

Contactgegevens

Dubbeldekkerdiner
Marconistraat 4
3861 NK NIJKERK

Telefoon: 06 – 53 160 120
E-mail: info@dubbeldekkerdiner.nl

 

Dubbeldekkerdiner.nl

Culinaire arrangementen

DOUBLE DINER

De beleving van de dubbeldekker bus beleven, gecombineerd met lekker eten? Met het “Double Diner” zorgen we voor smakelijke stokbroodjes, een stop bij een echt restaurant voor het hoofdgerecht en sluiten we af met een gezellig nagerecht in de bus. Alles wat een gezellige avond nodig heeft is het Double Diner!
Vanaf 25 personen – € 74,95 per persoon

PREMIUM DINER

Ons meest geboekte pakket, voor echte Bourgondiërs en fijnproevers! Wij brengen uw gezelschap langs 3 uitstekende restaurants voor een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

Vanaf € 99,95 per persoon

SUPREME DINER

Jubileum te vieren? Met de directie op stap? Of wilt u uw medewerkers of klanten gewoon eens trakteren op echte culinaire hoogstandjes? Met dit arrangement dineert u bij de beste Michelin restaurants!

Vanaf € 134,95 per persoon

Reacties van onze klanten

RABOBANK

Geweldige avond gehad, niemand had zo'n mooie bus verwacht, en al helemaal niet dat we drie restaurants aan zouden gaan doen. Heerlijk genoten.  

H.J. Jansen, directeur klantenservice

PRAXIS

Voor het jaarlijkse personeelsfeest van Praxis kozen we voor het dubbeldekkerdiner, omdat we heel veel mensen van verschillende leeftijden hebben. Iedereen vond het hartstikke leuk en het eten was goed verzorgd. 

Peter de Wit, filiaalmanager

BRUILOFT

Op 5 september zijn wij getrouwd met de Engelse bus als trouwvervoer. Iedereen vond het geweldig en de chauffeur was erg gastvrij. 

Tim en Kim, bruidspaar

Overige Bijzondere Dubbeldekker Bus Arrangementen

ENGLISH HIGH TEA

Wil je een High Tea met een echt Engels Tintje beleven, dan is deze High Tea het ultieme event. Combineer de fraaie Dubbeldekker bus met scones, muffins, sandwiches en tea, en je beleeft een heerlijke middag samen uit!
Vanaf 25 personen – € 59,95 per persoon

THE SKY IS THE LIMIT

Onze Dubbeldekker bus haalt jullie bij het bedrijf op, pak lekker een drankje en de bus rijdt door naar een vliegveld. Daar mag iedereen (mee)vliegen in een Cessna! Na het vliegen rijden we naar 3 restaurants voor een luxe voor-, hoofd- en nagerecht. Uiteraard zijn alle drankjes aan boord inbegrepen in 1 pakket, dus geen verrassingen achteraf (alleen de positieve!)

Vanaf 25 personen – € 74,95 per persoon

HIGH BUSINESS

Dit arrangement is bedoeld voor bedrijven die hun klanten of relaties een originele en verrassende beleving willen bieden. Om in Engelse sferen te blijven biedt dit arrangement o.a. een schermclinic!
Vanaf 25 personen – € 149,95 per persoon
Engelse dubbeldekker

Bijzonder Dineren

 
Engelse dubbeldekker

Draai je eigen hits

 
Engelse dubbeldekker

Engelse dubbeldekker

 
Engelse dubbeldekker

Inclusief Minibar