Origineel personeelsfeest | Originele ideeën voor personeelsfeest en personeelsuitje

Hier ontdekt u de beste ideeën voor uw personeelsfeest & personeelsuitje

Wij begrijpen dat je als bedrijf vaak op zoek bent naar een origineel personeelsfeest.  Na de western avond, apres-ski themafeest, bowling bar of highland games ben je nu écht op zoek naar originele ideeën voor jullie personeelsfeest.

“Het was echt een super leuke avond, een dikke 10!”  – ProVoet

Bij het Dubbeldekkerdiner ontdek je gelukkig niet het zoveelste maffia feest, casino themafeest of solextocht.  Het Dubbeldekkerdiner werd in de winter van 2016 / 2017 ontwikkeld als een compleet nieuw en uniek concept in Nederland. Alhoewel:  nieuw?  Onze fraaie Engelse Dubbeldekker bus is namelijk ruim 55 jaren oud, en staat centraal in het programma. En iedereen die dit fraaie voertuig ziet is enthousiast!  Ze willen allemaal even kijken hoe het er boven uitziet, of het stuur echt aan de rechterkant zit (ja!) en wat voor mooi interieur we gebouwd hebben in de bus….

Engelse dubbeldekker bus huren

Bekijk ons unieke programma hier

 

Een originele avond uit!

Het dubbeldekker diner biedt een unieke avond uit: geen DJ met harde muziek, verplichte spelletjes of het zoveelste buffet… In plaats daarvan een fraaie tour door het avondlandschap, echte gesprekken aan boord, pak een drankje uit de Bus Bar, en we leggen aan bij 3 verschillende restaurants voor een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.  Dus drie keer naast andere mensen zitten, en zo volop praten, genieten en op eigentijdse wijze een unieke avond beleven. En bijkomende voordeel: onze Engelse Dubbeldekker bus haalt jullie bij het eigen bedrijf op, en zet jullie daar ook weer af.  Wij zijn de Bob dus jullie kunnen lekker genieten!

Ons eerste jaar, direct een doorslaand succes!

Wij beleefden in 2017 ons allereerste jaar, met direct een grote schare boekingen. Iedereen was laaiend enthousiast!  Dit heeft ons bewogen om ons super originele programma op papier te zetten:  als afwisseling op al die themafeesten (die eigenlijk helemaal niet origineel zijn).  De arrangementen die we u kunnen bieden zijn:

Double Diner

DOUBLE DINER

De beleving van de Dubbeldekker bus beleven, gecombineerd met lekker eten? Dit is ons instaptap pakket

Premium Diner

PREMIUM DINER

Bourgondiërs en fijnproevers kiezen voor deze smakelijke optie. Stops bij 3 verschillende restaurants.

SUPREME DINER

Mag het eten luxer, laat onze Dubbeldekker bus u langs de beste (Michelin) restaurants touren. Op niveau!

Een echt origineel personeelsfeest of personeelsuitje met het Dubbeldekkerdiner

Uit eigen ervaring weten wij dat een heerlijke avond 4, maximaal 5 uren moet duren.  Zo lang duurt een bruiloftsfeest ook, of het feest van iemand die 50 wordt. Vaak beginnen we om 18:00 uur, en zetten we u rond 22:30 a 23:00 uur weer bij uw bedrijf af.  Tevreden en met volle buikjes.

Soms spreken we klanten die erg geïnteresseerd zijn in ons arrangement, maar bang zijn dat het niet actief genoeg is (“we hebben altijd solextochten en spellen gedaan, nu zitten ze alleen maar…”).   We kunnen het niet ontkennen: het is veel zitten in onze bus, maar ook lekker warm en droog, veel uitzicht, en nog veel meer contacten.  Maar als je er iets leuks bij wilt gaan doen, adviseren wij je graag.  Denk hierbij aan:

 

Double Diner

PALEIS SOESTDIJK

Leuke tip: Paleis Soestdijk bezoeken incl. rondleiding

Highland Games

HIGHLAND GAMES

Kies voor activiteit onderweg, uiteraard in Engelse stijl

The sky is limit

THE SKY IS THE LIMIT

Iets unieks ervaren, kom dan Cessna vliegen!

High Business

PANDA'S KIJKEN BIJ OUWEHANDS

Een leuke stop is Panda’s kijken bij Ouwehands Dierenpark

Wat maakt dit personeelsfeest zo origineel?

Om deze vraag te beantwoorden, nemen we u een aantal jaren mee terug in de tijd. In de jaren ’80 en jaren ’90 waren personeelsfeesten vooral in thema stijl.  Wie kent niet de western avond, piraten themafeest of Hollandse avond?  Reuze gezellig hoor, maar wel voor 80% van de mensen. De jaren daarna kwam de internet bubbel en konden de personeelsfeesten niet op.  Het ene feest was nog groter dan het andere feest. De muziek ging steeds harder, en eigenlijk sprak je op zo’n groot feest alleen je eigen vaste collega’s maar (want die zoek je toch op, niet?).  Vanaf circa 2010 merken we dat personeelsfeesten en personeelsuitjes op hun retour zijn. Niet een nóg gekker thema, of nóg groter feest, maar juist kleiner en intiemer. Vaak ook met je eigen afdeling of vestiging, in plaats van het hele bedrijf op 1 groot feest.  En zo ontstonden de solextochten, kookworkshops en creatieve bijeenkomsten. Vaak met een simpele BBQ erbij, want de activiteit was al vrij duur…  In 2015 deed de WKR (werkkostenregeling) zijn intrede, waarmee een feest op je eigen werkplek interessant werd.

 

Zo hebben (in onze ogen) de personeelsfeesten en personeelsuitjes zich de afgelopen 25 jaren ontwikkeld.  Wij hebben daarin 1 ding heel erg gemist:  OPRECHTE AANDACHT EN CONTACTEN.  Op welk feest werd je niet in groepjes ingedeeld en kon je dus geen echte GESPREKKEN voeren met wie je dat eigenlijk wilde (want die zat in een ander groepje…)? Op welk feest werd er echt TIJD genomen voor een praatje, zonder dat je over de muziek moest schreeuwen? Waar was het ETEN echt goed in échte restaurants, in plaats van een simpele bbq of zoveelste buffet? En op welk feest werd je “THUIS” opgehaald en afgezet, zonder gedoe over alcohol of de Bob?

Kun je je vinden in deze visie, dan begrijp je helemaal waarom wij het Dubbeldekkerdiner bedacht hebben. Tijdens drie stops bij 3 verschillende restaurants geniet je van écht lekker eten, en zit je telkens  weer naast iemand anders.  In de bus spreek je weer iemand anders, en dan ben je alweer bij de volgende stop.  Geen gedoe met taxi’s, samenrijden of alcohol:  wij halen & brengen jullie op bij het eigen bedrijf.  Een muziekje kan uiteraard, want je plugt gewoon je smartphone in op het geluidssysteem in de bus. Gewoon heerlijk eten, vervoer in een bijzonder vervoersmiddel, op niveau, lekker origineel en ongedwongen.  Need we say more?

Wij missen oprechte aandacht en contacten in de huidige personeelsfeesten! 

Suggesties voor origineel personeelsfeest in Overijssel

Het land achter de IJssel, oftewel Overijssel. Dit is de thuisbasis van onze Engelse dubbeldekkerbus, maar we rijden natuurlijk niet alleen door Overijssel (sterker nog; we rijden gewoon door heel Nederland, waar u de personeelsavond wenst). Maar stiekem zijn we in Overijssel natuurlijk al jaren bekend, en daarom kunnen we u de volgende fraaie tips aanbieden:

  • Grand Café-Restaurant Prins Mauritshuis – Brouwerstraat 2, 8356 DV Blokzijl
  • Restaurant De Herberg – Kerkstraat 1, 8325 BH Vollenhove
  • Restaurant Evers – Hengelosestraat 49, 7482 AA Haaksbergen
  • Bistro Le Primeur – Lohuisstraat 1, 7627 NL Bornerbroek
  • Grand café de Burgemeester – Kerkstraat 26, 8064 DP Zwartsluis
  • Hotel Restaurant Sevenster – Marktstraat 6, 7491 AW Delden
  • Ribhouse Texas Geesteren – Booymansweg 12, 7678 RZ Geesteren
  • Auberge aan het Hof – Kerkstraat 9, 8356 DN Blokzijl
  • Gasterij de Oale Marckt – Marktstraat 18, 7642 AL Wierden
  • Restaurant het Witte Paard – Langestraat – 7491 AA Delden
  • Bistro de Tasca – Holterweg 20 – 7475 AW Markelo

Origineel personeelsfeest in Brabant

Het Dubbeldekker diner deed al diverse provincies aan, zo ook Noord-Brabant.  Om u enkele tips te geven van fraaie locaties waar het dubbeldekker diner al aankwam:

  • Brasserie de Kerk – Bemmelenberg 21, 4614 PG Bergen op Zoom
  • Brasserie Puur – Kaaistraat 19, 4651 BL Steenbergen
  • de Notaris – Schutsboomstraat 43a, 5374 CB Schaijk
  • De Molen Kaatsheuvel – Vaartstraat 102, 5171 JG Kaatsheuvel
  • Gasterij De Seterse Hoeve – Vijf Eikenweg 56, 4903 RK Oosterhout
  • Zalencentrum De Raayberg – Antwerpsestraatweg 267, 4624 JH Bergen op Zoom
  • De Volksabdij & Restaurant De Blauwe Pauw – Onze Lieve Vrouwe Ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht
  • Stationsrestauratie Happy Dees – Stationslaan 1A, 4761 BG Zevenbergen
  • Restaurant Croy Boschlust – Oosterhoutseweg 139, 4847 DB Teteringen

Personeelsfeest tips & ideeën in Noord-Holland

Bij Noord-Holland denk je uiteraard aan Amsterdam, maar er is zoveel meer! De kleine landelijke weggetjes in West-Friesland, over de dijk bij Edam en Volendam, of misschien wel naar een sfeervol restaurant aan de kust boulevard…  Tijdens het dubbeldekker verzorgen wij ons fraaie programma met de 55 jaar oude Engelse dubbeldekker bus, en bespreken we altijd samen met u de keuze van restaurants.  Om u een suggestie te geven:

  • De Burg Gastvrij – Dorpsstraat 571, 1723 HA Noord-Scharwoude
  • Wonder’s eten & drinken – Breelaan 11, 1861 GC Bergen
  • Zilte Zoen Schoorl – Duinvoetweg 10, 1871 EA Schoorl
  • Kolenist Bar & Grill – Dorpsstraat 360, 1722 ED Zuid-Scharwoude
  • BRASA bar & kitchen – Koemarkt 25- 27, 1441 DA Purmerend
  • Grandcafé Gnap – Duinvoetweg 12, 1871 EA Schoorl
  • Het Genot van Grootschermer  – Noordeinde 12, 1843 JH Grootschermer
  • Brasserie10 – De Afslag 1, 1186 VG Amstelveen
  • Restaurant Stroming eten & drinken – Coolplein, 1703 XC Heerhugowaard

Originele ideeën voor personeelsfeest in Zuid-Holland

Misschien wel onze favoriete provincie voor een Dubbeldekker diner is Zuid-Holland. Nergens anders vonden we zo’n variatie aan restaurantjes, brasserie, golfclub restaurant tot oude kastelen.  We zetten ze kort voor je op een rij:

  • Brasserie Meelfabriek Zijlstroom – Zijldijk 28, 2352 AB Leiderdorp
  • Restaurant Joelia – Coolsingel 5, 3012 AA Rotterdam
  • Meiden van de Molen – Noordeinde 99, 3201 AK Spijkenisse
  • De Wevershoeve  – Noldijk 41a, 2988 CD Ridderkerk
  • Restaurant Karakter – Van Vollenhovenstraat 15, 3016 Rotterdam
  • Restaurant De Rozeboom – Dorpsstraat 1, 2451 AN Leimuiden
  • Venneper Lodge – Getsewoudweg 1, 2151 MS Nieuw-Vennep
  • Stationskoffiehuis – Herenweg 1, 2361 EA Warmond
  • Prachtig Bar-Restaurant – Willemsplein 77, 3016 DR Rotterdam
  • Het Kasteel van Rhoon – Dorpsdijk 63, 3161 KD Rhoon
  • Restaurant Las Palmas – Wilhelminakade 330, 3072 AR Rotterdam
  • De Sluiskop – Pastoriedijk 325, 3195 HD Pernis
  • FG Bistro – Lloydstraat 204, 3024 EA Rotterdam
  • Paerdeburgh – Oud Adeselaan 1, 2375 XA Rijpwetering
  • Restaurant Onze Kerk – Kerkdijk 1A, 4927 BG Hooge Zwaluwe
  • Eetcafé Lumière – Markt Westzijde 7, 3421 AN Oudewater
  • Heeren van Noortwyck – Quarles van Uffordstraat 103, 2202 NE Noordwijk
  • Restaurant De Ridderhof – Sportlaan 2, 3141 XN Maassluis
  • La Cocotte – Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet Rotterdam
  • Hotel Royal – Voorstraat 76, 2201 HZ Noordwijk
  • Restaurant De Buren Barendrecht – Havenhoofd 1, 2993 EK Barendrecht
  • Restaurant Lekzicht – Buiten de Veerpoort 4, 2871 CC Schoonhoven
  • Spruit – Middenbaan 111, 2991 CS Barendrecht
  • Umami by Han – Binnenrotte 140, 3011 HC Rotterdam
  • Origineel personeelsfeest
Trouwvervoer

Beste ideeën voor origineel personeelsfeest in Utrecht

Centraal in Nederland, en dus voor erg veel bedrijven een ideale locatie. Wij kennen de leukste plekken om aan te leggen, zowel voor het eten als ook voor een bezienswaardigheid of activiteit. Tijdens het dubbeldekkerdiner combineren we dit graag voor u!  Onze positieve ervaringen zijn bijvoorbeeld:

  • Kameryck – Oortjespad 3, 3471 HD Kamerik  www.kameryck.nl
  • Mauritshoeve – Maartensdijkseweg 9, 3723 MC Bilthoven www.mauritshoeve.nl
  • De Kalkovens – Havenstraat 311, 1271 GD Huizen
  • Restaurant De Dukdalf – Westdam 2, 3441 GA Woerden
  • Restaurant De Witte Holevoet – Holevoetplein 282, 3925 CA Scherpenzeel
  • Bavoort – Treekerweg 28, 3832 GX Leusden
  • Restaurant De Beren Amersfoort – Eemplein 81, 3812 EA Amersfoort
  • Het Oude Stadhuis Montfoort – Hoogstraat 36, 3417 HD Montfoort
  • Het Oude Raadhuis Eemnes – Wakkerendijk 30, 3755 DC Eemnes
  • Restaurant JanZen – Rietveld 130, 3443 XE Woerden
  • Restaurant Campman – Hartenseweg 23, 6871 NB Renkum www.restaurantcampman.nl 
  • De Heeren van Maarssen – Maarsseveensevaart 7A, 3601 CC Maarssen
  • Restaurant HEREN SPYKER – Kerkbrink 17, 1211 BW Hilversum
  • Het wapen van Bunnik – Dorpsstraat 9 – 3981 EA Bunnik
  • Restaurant de Hoefslag – Vossenlaan 28, 3735 KN Bosch en Duin

Personeelsfeest op originele wijze in Gelderland

Gelderland strekt zich uit van Voorthuizen (Amersfoort) tot aan Harderwijk (noordzijde) of Nijmegen (zuidzijde).  Een origineel personeelsfeest in Nijmegen kan daarom op elke plek weer anders zijn, maar voor het Dubbeldekkerdiner maakt dat niet uit.  Wij verzorgen ons top programma met fraaie klassieke Engelse dubbeldekker bus, en zorgen voor de smakelijke restaurants.  Waar ook!  Onze aanraders zijn bijvoorbeeld:

  • Het Arsenaal – Kloosterstraat 15, 6981 CC Doesburg www.hetarsenaal1309.nl
  • Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer – Blaauwe Kamer 14, 6702 PA Wageningen
  • Moeke Rhenen – Veerplein 1, 3911 TN Rhenen
  • Restaurant Vroeger – Otterloseweg 40, 6718 ZM Ede gld
  • Restaurant & Lounge bar 3 Zussen – Kerkewijk Zuid 115, 3911 SC Rhenen
  • Doetinchems Meisje – Burgemeester van Nispenstraat 1-08, 7001 BS Doetinchem
  • Restaurant Trix – Schelmseweg 1a, 6816 PA Arnhem
  • Restaurant De Hof – Arnhemseweg 3, 3927 EE Renswoude
  • Restaurant ’t Veerhuis Opheusden B.V. – Veerweg 1, 4043 JV Opheusden

Origineel personeelsfeest organiseren in Groningen

Groningen is een fraaie uitgestrekte provincie, en vanaf de bovenste etage van onze dubbeldekker kun je alles heerlijk in je opnemen.  Een ideale gelegenheid om samen in te vertoeven met collega’s, terwijl onze dubbeldekker u van voorgerecht naar hoofdgerecht naar nagerecht rijdt.  Om u een aantal tips te geven:

  • Restaurant Kaap Hoorn – Kaapse Baan 1, 9752 XP Haren
  • Restaurant Alacarte, Prinsenhof  – Martinikerkhof 23, 9712 JH Groningen
  • Restaurant de Paalkoepel – Meerweg 225 – Haren
  • Restaurant ’s Lands Huys – Marktplein 2 – Bourtange
  • Restaurant de Parelvisser op Landgoed Westerlee – Hoofdweg 67 – 9678 PH Westerlee
  • CAFÉ HAMMINGH GARNWERD – Hunzeweg 32 – 9893 PC Garnwerd
  • Restaurant Hotel Boschhuis – Boslaan 6 – 9561 LH, Ter Apel
  • Origineel personeelsfeest

Ideeën voor originele personeelsfeesten in Friesland

In Friesland liggen een aantal fraaie pareltjes verscholen.  Plekken die je niet snel bedacht had, maar waar wij je naartoe brengen voor een heerlijke avond als personeelsuitje of personeelsfeest.  Kijk bijvoorbeeld naar:

  • Beachclub Lemmer – Industrieweg 2, 8531 PA Lemmer
  • BRASSERIE DE BRINK – De Brink 8 – 8567 JD Oudemirdum
  • Grand Café Restaurant De Koperen Tuin – Prinsentuin 1, 8911 DE Leeuwarden
  • Restaurant ’t Havenmantsje – Havenplein 1, 8861 XA Harlingen
  • ’t Gerecht Grand Cafe – Gemeenteplein 33, 8442 MA Heerenveen
  • De Heeren Van Harinxma – Van Harinxmaweg 10, 9244 CJ Beetsterzwaag
  • De Kajuit – Dompleane 1, 8605 CN Sneek
  • De Jouster Toer – Midstraat 54, 8501 AR Joure

Suggesties voor origineel personeelsfeest in Drenthe

In Drenthe een leuke avond of personeelsfeest organiseren is met het Dubbeldekkerdiner gelukkig niet moeilijk meer.  Kies eens niet voor een Hollandse avond, bowling, oud-Hollandse spelen of grill restaurant.  Met het dubbeldekkerdiner kies je voor een originele, vernieuwde manier van feestvieren.  Gewoon samen een heerlijke avond uit, wie wil dat niet?  Onze dubbeldekker bus kan jullie overal in Drenthe ophalen, en dan kunnen we misschien wel de volgende restaurants aandoen:

  • Restaurant de Ruyghe Venne – Beilerstraat 24A, 9431 TA Westerbork
  • De Groene Lantaarn – Hoogeveenseweg 17, 7921 PC Zuidwolde
  • Restaurant de Loohoeve – Hoofdstraat 20, 9443 PA Schoonloo
  • De Jufferen Lunsingh – Hoofdweg 13, 9337 PA Westervelde
  • De Vlindertuin – Stationsweg 41, 9471 GK Zuidlaren
  • De Gaffel – Odoornerweg 1, 7872 PA Valthe
  • Cuisinerie Mensinghe – Mensingheweg 1, 9301 KA Roden
  • Onder de Eiken – Drift 20A, 7991 AB Dwingeloo
  • Kasteel Coevorden  – Kasteel 29, 7741 GC, Coevorden
  • Herberg Het Volle Leven – Oude Willem 5, 8426 SM Appelscha
  • Origineel personeelsfeest

Genieten van een feestelijke avond in Flevoland

Flevoland is heel divers!  Zoek je een avond zoals geen ander, kies dan voor een vernieuwend programma (maar wel in een klassieke, luxe Engelse dubbeldekker bus). Tijdens het dubbeldekker diner halen we u op bij uw eigen bedrijfslocatie in Flevoland, en in samenspraak bepalen we de inhoud van de avond.  Onze suggestie:  een bezoek aan drie toprestaurants voor een avond op niveau (ook door de hoogte in de bus natuurlijk ;-).  Samen van restaurant naar restaurant, lekker eten, in de bus is het drinken inbegrepen, en steeds gaat de muziek in de bus een tandje harder (want de muziek speelt u natuurlijk zelf af uit uw spotify lijst…).  Als wij u mogen adviseren, kies dan bijvoorbeeld voor:

  • Brasserie Bakboord – Veerkade 10, 1357 PK Almere
  • Restaurant beachclub Nu – Bremerbergdijk 10, 8256 RD Biddinghuizen
  • Basiliek – Vischmarkt 57L | 3841 BE, 3841 BE Harderwijk
  • Achter de Poorte – Noorderwalstraat 21, 8081 GL Elburg
  • De Boet – Wijk 1-61, Urk
  • Le Mirage – Beursstraat 2, 8302 CW Emmeloord
  • De Gordiaan Kitchen-Bar – Neringpassage 1, 8224 JA Lelystad