Culinair bedrijfsuitje | All-in genieten (all inclusive)

 

Een culinair bedrijfsuitje met all in arrangementen

Ben je op zoek naar een culinair bedrijfsuitje? Houden jullie van lekker eten, samen iets leuks doen en een bijzonder all inclusive bedrijfsuitje beleven? Ontdek dan het unieke Dubbeldekkerdiner, waarvan er geen tweede in Nederland is! Dit leuke uitstapje is dan een culinaire onderneming voor jou! Samen op pad met het Dubbeldekkerdiner is de ideale ontspannen activiteit en is daarom ideaal voor een bedrijfsuitje. Het eten is bovendien inbegrepen in het pakket en je zult je collega’s in een andere setting ervaren tijdens deze unieke avond uit!

Het uitje van vorige week was echt perfect geregeld, we hebben alleen maar positieve reacties gekregen. De mooie bus, het lekkere eten, het informele programma en de keurige begeleiding. Ook de internationale gasten waren vol lof, dit hadden ze nog niet eerder meegemaakt. Nogmaals dank!  – Yokogawa Europe, oktober 2018

 

Een Engelse dubbeldekker huren in Lochem en Zutphen

Onze Dubbeldekker uit Engeland aan de start van een culinair bedrijfsuitje

 

Kies voor een culinair bedrijfsuitje of een complete avond culinair genieten tijdens uw bedrijfsuitje

Geniet na een werkdag werk van een avond culinair genieten. Of nodig de partners (of andere relaties) ook uit, en maak er samen een uniek culinair bedrijfsuitje van. Wij bespreken jullie programma graag met u: laagdrempelig eten of toch op zoek naar een culinair meesterwerk? Alles is mogelijk en het Dubbeldekkerdiner denkt graag mee om van uw dag een perfecte dag te maken.

 

meer informatie

Bedrijfsuitje met eten

Wanneer je een leuk bedrijfsuitje met eten wilt organiseren, wil je uiteraard zo origineel mogelijk zijn. Dit keer geen doorsnee activiteit met doorsnee eten, maar een uniek bedrijfsuitje met eten. Heb je daarbij ooit gedacht aan een Engelse Dubbeldekker bus die u meeneemt voor een culinair uitje?  In Nederland staat 1 unieke Engelse dubbeldekker bus op u te wachten. Deze opent graag zijn deuren voor gezellige teamuitstapjes, culinaire bedrijfsuitjes en sfeervolle avonden.

Zo trakteren we u op culinaire hoogstandjes, terwijl je tussendoor van restaurant naar restaurant wordt gereden door de stijlvolle Engelse bus. Deze bus heeft dan ook  een fantastische binnen- en buitenruimte. De speciale sfeer van de 50 jaar oude bus geeft elk uitje iets bijzonders. Samen rijdt u in de Engelse bus door het Hollandse landschap, zodat u ook nog kunt genieten van de tocht. Het uitzicht op flora en fauna is dan heel bijzonder. En bijna iedereen zwaait!

 

All inclusive culinair bedrijfsuitje met eten op verschillende plekken onderweg

Zo geniet je van een bijzonder bedrijfsuitje met eten, en ook het drinken is allemaal inbegrepen. In de bus kun je lekker je drankje pakken, en bij het eten in de restaurants is 1 drankje per dinergang inbegrepen. Dit uitje vindt het jaar hele plaats, dus wanneer wilt u komen genieten? De sfeer aan boord is comfortabel, culinair, lekkere restaurants, en chauffeurs annex professionals die uw avond keurig zullen begeleiden. Zo hebben ze niet alleen technische kennis van rijden, maar zijn ook bijzonder goed in het stimuleren en laten genieten van uw groep. Ze zorgen ervoor dat mensen niet echt samen optrekken, genieten, en aan iedereen wordt gedacht (denk bijvoorbeeld aan dieetwensen). Op deze manier wordt het ook een echt teamuitje.

Het hoogtepunt van elke bedrijfsuitje is natuurlijk het eten zelf. Hiervoor zijn verschillende variaties mogelijk, van laagdrempelig eten (spare-ribs, schnitzel) tot netjes verzorgd (zalm, rib-eye e.d.) of misschien wel op Michelin niveau? Dan leggen we aan bij de beste restaurants! Er zijn ook thema restaurants mogelijk, zoals Ribhouse Texas of een restaurant met eigen bierbrouwerij of wijnmakerij. We laten u graag genieten van culinaire hoogstandjes tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje met eten. Neem snel contact op met een van onze eventmanagers voor meer informatie en een leuk gesprek:  074 – 256 98 98

 

Onze dubbeldekker bus in Zaltbommel

All inclusive bedrijfsuitje: hier bij een voorgerecht in Zaltbommel

 

Wat is bij ons een bedrijfsuitje all inclusive?

Met het all-inclusive bedrijfsuitje kunnen deelnemers tijdens het programma genieten van alles wat zij wensen: dat is voor een écht all inclusive bedrijfsuitje. In de bus zijn niet-alcoholische dranken, frisdranken en water inbegrepen. Maar natuurlijk ook bier, alcoholvrij (malt) bier, witte wijn, rode wijn en rosé. Ook in de restaurants krijgt u lekker eten, en is altijd een drankje per stop inbegrepen. Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden om het programma uit te breiden. Denk hierbij aan stokbroodjes in de bus, of misschien wel Engelse drop (past goed bij het thema). Geef uw wensen aan met het aanvraagformulier en we helpen u graag!

 

Bedrijfsuitje all inclusive

Bij Dubbeldekkerdiner zorgen we graag voor uw all inclusive bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Wanneer onze prachtige Engelse dubbeldekker bus voorrijdt, dan verschijnt bij iedereen een lach op het gezicht. De Engelse bus reed jarenlang door Londen en dat geeft dit uitje juist een bijzonder en origineel karakter. In de bus zit je op leuke bankjes tegenover elkaar (dus niet achter elkaar, zoals in een oude schoolbus), want tegenover elkaar is natuurlijk veel gezelliger. Prik je smartphone in en speel je eigen muziek. Pak een drankje uit de Bus Bar en klets met collega’s. Echt heel leuk!

 

All in programma

Maar het draait eigenlijk niet om de bus: de bus brengt u naar restaurant 1 voor een voorgerecht, dan naar restaurant 2 voor het hoofdgerecht, en tenslotte naar het laatste restaurant voor het nagerecht. Een bedrijfsuitje all inclusive, want ook het drinken is inbegrepen. Perfect georganiseerd, begeleid door professionals en gegarandeerd heel veel plezier. We hebben overal in Nederland routes, dus er is een ruime keuze aan gevarieerde uitstapjes in combinatie met eten en drinken tegen betaalbare prijzen. Wij organiseren uw all inclusive bedrijfsuitje, u geniet ervan! Dit is de perfecte gelegenheid om te groeien als team. Veel plezier en elkaar beter leren kennen. De verrassende bedrijfsuitjes van Dubbeldekker kunnen vanaf 25 personen, en overal in Nederland plaatsvinden.

 

bedrijfsuitje all inclusieve met iets extra's

Culinair bedrijfsuitje beleven? Deze mensen genieten van een smakelijk hoofdgerecht

 

Iets extra’s bijboeken tijdens dit culinaire bedrijfsuitje?

We kunnen ons voorstellen dat lekker eten heel belangrijk is, maar misschien nog wel iets extra’s erbij? Wij tippen u over:

 

  • Keveruitje & Dubbeldekker diner: hierbij begint jullie dag met de bekende oldtimer ooit: de Volkswagen Kever. Na een uitdagende puzzelroute met de kevers (u mag natuurlijk zelf rijden – tijdsduur 3 uren!) staat onze Engelse dubbeldekker gereed om u van voorgerecht naar hoofdgerecht naar nagerecht te brengen. De bus zet u (mits mogelijk qua afstand) weer bij uw eigen bedrijf af. Hoe origineel is dat? Dit is met recht een heerlijke dag uit! Zie ook de keverrally van www.keveruitje.nl

 

  • Sky is the Limit: Met onze Dubbeldekker halen we u op bij uw eigen bedrijf, om daarna naar een vliegveld te rijden. Daar staan de Cessna vliegtuigen al gereed! Vanuit de bus heeft u een fantastisch uitzicht over het vliegveld en de eerste deelnemers stappen zo – vanuit de bus – de vliegtuigen in. Vlieg 20 minuten boven Nederland, geniet van de mooiste uitzichten en deze unieke beleving. Wanneer iedereen gevlogen heeft, start het culinaire deel van de avond. We rijden u van voorgerecht naar hoofdgerecht naar nagerecht. Aanrader van de bovenste plank! Lees hier meer >>

 

  • Highland Games & Dubbeldekkerdiner: onze dubbeldekker is Engels; en de highland games ook. Onderweg stopt de bus voor een actief spel, waarbij we in teams tegen elkaar strijden met de bekende, gezellige activiteiten. Laagdrempelig en daarom ook zo leuk! Lees hier meer >>

 

uniek bedrijfsuitje

Echte aanrader: The sky is the limit (Dubbeldekker diner met vliegen onderweg)

 

 

We organiseren uw culinair bedrijfsuitje van A – Z

Niet alleen tijdens de avond, maar ook voorafgaand aan het programma kunt u al genieten. Wij organiseren namelijk uw culinaire bedrijfsuitje van A tot Z. Een persoon in een rolstoel? Wij regelen dat hij / zij ook mee kan!  Dieetwensen? Bespreken we met de chefkoks voor u 🙂 Een extra stop langs uw nieuwe bedrijfspand? Zorgen we voor, mits mogelijk qua afstand. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de organisatie van culinaire bedrijfsuitjes en stelen u in staat om een onvergetelijk uitje te beleven. Onze professionals (zowel vooraf als de begeleidende chauffeur) streven allemaal naar hoge kwaliteit en stralende gezichten. Uw culinaire bedrijfsuitje of teamuitje is bij ons in goede handen. Sinds de start van het Dubbeldekkerdiner in 2016, hebben we al vele aansprekende bedrijven mogen ontvangen. Van grote accountantskantoren tot regionale partijen. Rabobank tot Shell. Ook voor kleinere bedrijven is dit uitje zeer geschikt, zolang u maar met minimaal 25 personen bent. En slecht weer bestaat niet, want je zit droog in de bus! Zelfs als het niet zo goed weer is, zal het programma nog steeds kunnen doorgaan. Dat is prettig om te weten!

 

meer informatie

Culinair personeelsuitje organiseren

Personeelsuitje organiseren, maar wel all inclusive? Denk dan eens aan het all inclusive bedrijfsuitje met onze Dubbeldekker uit Engeland. Het all-inclusive bedrijfsuitje van ons bedrijf is het programma voor een plezierige avond met het personeel of de afdeling. De inhoud van het culinair bedrijfsuitje kan naar eigen smaak worden samengesteld uit meer dan 100 verschillende restaurants door heel Nederland. Ook zijn er extra stops en activiteiten onderweg mogelijk. Op deze manier kan een leuk en gevarieerd programma ontstaan. Hoe mag uw ideale avond eruit zien?

 

Culinair personeelsuitje

Het culinaire personeelsuitje van het Dubbeldekkerdiner is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een gevarieerde avond met lekker eten & drinken. Door leuke en culinaire stops te combineren, is het mogelijk een gevarieerd programma samen te stellen waarin genieten centraal staat. Om uw eigen culinaire personeelsuitje samen te stellen, kunt u kiezen uit diverse activiteiten die als stops of als extra kunnen worden aangeboden. En ook bij minder goed weer zit u altijd droog en comfortabel! Het dubbeldekkerdiner duurt circa 4,5 uren, zodat u een heerlijke middag of heerlijke avond (incl. eten en drinken) kunt beleven. Met recht een smakelijk en culinair bedrijfsuitje! Natuurlijk doet onze begeleidende chauffeur er alles aan om de reistijd te minimaliseren. Zo liggen de restaurants vaak op circa 20 minuten afstand elkaar:  een prima afstand om even bij te praten onderweg, maar zonder de lange reistijden.

 

Hoogstaand Diner bij Campman Renkum

Het dubbeldekkerdiner bij het mooie restaurant “Campman” te Renkum

 

Unieke culinaire bedrijfsuitjes

Een uniek bedrijfsuitje organiseren is vaak een moeilijke opgave. Wanneer je niet wilt verzeilen in standaard bedrijfsuitjes (zoals bowlen, paintball en solex rijden) dan is het handig om getipt te worden over unieke bedrijfsuitjes. Bij Dubbeldekker diner weten we dat we het enige (dus met recht unieke) bedrijfsuitje zijn waarbij je culinair, all inclusive en op originele wijze een grandioos bedrijfsuitje beleeft. Zeg nu zelf: wie heeft weleens gehoord van een Londense Dubbeldekker uit Engeland, die getransformeerd is tot de mooiste en gezelligste dubbeldekker bus van Nederland?

 

Engelse bus als uniek en culinair bedrijfsuitje

In onze Engelse bus ontdek je een bus bar, je eigen smartphone muziek, nieuw interieur en sfeerverlichting? Deze bus komt bij jullie eigen bedrijf, zodat je niet naar allerlei exotische plekken in Nederland hoeft te komen. Ook dat is uniek, wij komen namelijk bij jullie! Van daaruit begint de avond, en rijdt deze sfeervolle dubbeldekker bus jullie naar restaurant 1 voor het voorgerecht. Daarna mag je kiezen welk hoofdgerecht je wenst, en de Engelse bus rijdt jullie naar restaurant 2 voor dat smakelijke hoofdgerecht.  Een dessert mag natuurlijk niet ontbreken, en zo sluiten we dit unieke bedrijfsuitje af met een nagerecht bij restaurant 3. Hadden we al gezegd dat bij elke dinergang een drankje is inbegrepen, en dat in de bus de drankjes onbeperkt gepakt kunnen worden?  Zo zijn er geen verrassingen achteraf, behalve de positieve natuurlijk!  Ook toe aan uniek bedrijfsuitje, bekijk dan hier onze unieke bedrijfsuitjes arrangementen.

 

Culinair bedrijfsuitje vanuit Almelo

Culinair bedrijfsuitje vanuit Intratuin Almelo

 

Maatwerk en grote groepen voor culinaire bedrijfsuitjes

Grote groep = speciale aanbieding? Bij het dubbeldekker diner werken we met vaste tarieven voor groepen vanaf 25 personen. Op basis van maatwerk bekijken we graag wat we voor uw groep kunnen betekenen. Wij werken hierin altijd samen met verschillende restaurants, zodat we samen uw unieke avond kunnen verzorgen. Het dubbeldekker is dus een ideaal culinair bedrijfsuitje voor kleine en grote groepen (maar altijd vanaf 25 personen).

 

Samenvattend: uniek all inclusive bedrijfsuitje als unieke avond uit

Het dubbeldekker diner is dan ook zeer geschikt als unieke bedrijfsuitje, culinair personeelsuitje of all inclusive programma voor personeelsfeest of teamuitje. Bepaal je eigen invulling van het programma door een mooie combinatie van verschillende dinergangen en stops te maken. Mag het luxer? Kies dan de keverrally of cessna vliegen erbij! De all-inclusive formule van het Dubbeldekkerdiner is ook een zeer gewild arrangement wanneer een vast budget beschikbaar is. Bekijk hier alle mogelijkheden.

 

meer informatie

 

Culinair bedrijfsuitje waar ook in Nederland

Voor een culinair bedrijfsuitje, komt onze dubbeldekker bus naar u toe gereden! Wilt u starten in Zwolle of Hilversum, Den Bosch of Amsterdam? Geen probleem, onze bus komt bij uw bedrijf aangereden. Zo bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wij werken samen met meer dan 100 restaurants in Nederland, en ook in uw omgeving hebben wij een fraai arrangement gereed. Vraag dus snel informatie aan!

 

Gratis informatie in uw mailbox

Bent u ervan overtuigd dat het culinaire programma van ons de juiste interpretatie is voor uw bedrijfsuitje of personeelsfeest? Vraag vrijblijvend informatie aan via ons contact formulier. Vermeld in het opmerkingenveld de regio die u in het programma wilt opnemen. Wij zien uit naar uw reactie!