Diner met show | All-inclusive genieten tijdens een uniek Dubbeldekkerdiner

 

Dinnershows zijn al jarenlang populair. Maar het is tijd voor iets nieuws:

Ben je op zoek naar een fantastische avond uit? Diner met het personeel? Culinair bedrijfsuitje? Een dinnershow is al jarenlang populair, waarbij je geniet van een diner met show live voor je ogen. Terwijl je geniet van een diner speelt het entertainment om je heen. Als vervolg op de populaire dinnershows is er nu het Dubbeldekkerdiner. Ontdek hieronder wat dit unieke nieuwe programma van Nederland inhoudt >>

meer informatie over diner met show

Het diner van vorige week was echt een top avond, alle ondernemers hebben genoten. Iedereen heeft elkaar bijna gesproken omdat het lekker ongedwongen door elkaar loopt, met lekker eten bij. Bedankt!  – Businessclub Rotterdam, maart 2019

 

Engelse dubbeldekker bussen: gebroedelijk naast elkaar voor een diner met show elenment

Engelse dubbeldekker bussen: het unieke Dubbeldekkerdiner

Nadeel van een diner met show (dinnershow) en voordeel van het Dubbeldekkerdiner

Een dinnershow is een heerlijke avond uit, maar ook erg statisch. Je zit immers de gehele avond op je stoel, je wisselt niet van plek en doet niets actiefs. Persoonlijk zaten wij eens naast een minder plezante tafelgenoot, en dan duurt de avond best lang 🙂 Bovendien spreek je meer een handjevol mensen aan je eigen tafel, en kun je de dinnershow met niets anders combineren (geen extra stops of uitbreidingen mogelijk. Om deze reden bedachten wij het Dubbeldekkerdiner:  een nieuw en uniek programma in Nederland.

 

Het idee van het Dubbeldekkerdiner

Het dubbeldekkerdiner was ons best beoordeelde arrangement van afgelopen jaar. Want: tijdens het diner met de Dubbel Dekker, beleef je samen met collega’s een diner bij 3 verschillende restaurants, in stijl gebracht en gereden door onze prachtige Engelse Dubbeldekker. Deze bus was ooit het vervoersmiddel in het hart van Londen, maar nu is het een plek voor een unieke en sfeervolle avond als “driving dinner”. De bus is volledig ingericht en uitgerust met een muzieksysteem voor een smartphone. Wij rijden je in stijl langs verschillende restaurants om te genieten van een heerlijk diner. Dus van het voorgerecht tot het hoofdgerecht, tot aan het dessert. Tijdens de stops wordt iedereen aangenaam verrast, waardoor er een zeer informele en aangename avond ontstaat. Iedereen loopt altijd door elkaar, dus geen statisch geheel. In de bus spreek je weer een andere collega’s, of schuif je bij een andere tafel aan. Geen verplicht programma, maar een informele manier van dineren. En dit allemaal met uw eigen mobiele event locatie. Alles is inbegrepen in 1 arrangement, dus wij betalen het eten en drinken voor je. Kortom, een uniek diner op diner, speciaal vervoer, informeel programma, inclusief drankjes aan boord en eten onderweg. Aangenaam en divers en gemakkelijk toegankelijk! Van 25 tot wel 150 personen.

meer informatie over diner met show

 

Waarom is het dubbeldekkerdiner de nieuwe dinnershow?

Al vele jaren hebben we gemerkt dat onze gasten zich meer en meer afkeerden van standaard personeelsfeesten en dinnershows. Laten we eerlijk zijn: een geheel vastomlijnde dinnershow, een themafeest of een DJ met bitterballen … het is niet helemaal meer van de tijd. Maar goed eten en een lekker diner werkt altijd goed, en dankzij televisiekoks is luxe eten ook populair geworden. Wanneer u een groep van 25 of 35 personen hebt, bel je überhaupt geen DJ (dan staan er maar een paar op de dansvloer, de rest staat vaak buiten). Dus stap aan boord en geniet van een unieke avond met heerlijk diner!

Smakelijk samen eten tijdens dit culinaire bedrijfsuitje

 

Geen parkeerkosten in de stad, wij pikken u bij uw eigen bedrijf op

Tijdens ons eigen kerstdiner parkeerden we in de stad. Voor € 5,00 per uur, met veel auto’s. Dat was een fikse domper… want die leuke restaurantjes liggen vaak in het oude centrum. Met het Dubbeldekkerdiner niets van dit alles: wij halen u bij uw eigen bedrijf op. Daar is parkeren gratis en is iedereen gezamenlijk aan boord. Des te meer zielen, des te groter de vreugd! En niemand is de BOB, want daar zorgt onze keurige chauffeur voor :-  Het programma blijft op deze wijze ook nog een verrassing: dit maakt de reis zo gezellig, samen op stap, lekker eten en ook all-inclusive. Het was niet voor niets het evenement van het jaar!

Dus, boek het prachtige Dubbeldekkerdiner en voel het ongelooflijke gevoel van deze klassieke bus uit de jaren zestig, toen deze bus nog steeds door de straten van Londen reed. Voor u wordt de bus gebruikt voor een culinaire reis die gaat van voorgerechten tot hoofdgerechten van desserts en langs drie verschillende restaurants. Beleef een culinaire avond anno nu!

 

Ons dubbeldekker diner: overal in Nederland mogelijk

Het Dubbeldekkerdiner is overal in Nederland mogelijk, in elke stad of welke provincie ook. We komen graag naar u toe!  Dus wilt u een arrangement van het “Dubbeldekker Diner” boeken in uw gekozen stad of regio? Alles is mogelijk, zoals Amsterdam, Apeldoorn, Hilversum, Haarlem, Alkmaar, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Enschede, Lelystad, Arnhem, Almere, Den Haag, Delft, Hengelo, Leiden, Dordrecht, Breda, Tilburg, Eindhoven, Middelburg, Nijmegen, Emmen, Hoogeveen, Assen, Hardenberg, Zwolle, Leeuwarden, Groningen enDen Bosch, etc. Neem direct contact op met een van onze enthousiaste medewerkers of vraag vrijblijvend aanvullende informatie aan!

 

Dubbeldekker “Diner show” voorbeelden

Dus wanneer u op zoek bent naar een origineel en uniek bedrijfsfeest of personeelsfeest, dan is dit het programma die u zoekt! De naam zegt het al: een uniek diner beleven in 3 verschillende restaurants, verzorgd door onze klassieke Engelse dubbeldekker. De chauffeur begeleidt u keurig, u kiest zelf de muziek aan boord, gaat heerlijk dineren en alle drankjes in de bus zijn all-inclusive.

Wanneer u dat wenst kunnen we het programma ook uitbreiden. We kunnen jullie ontvangen met een soort een ceremoniële entree met daarbij een glas bubbels. Of de bekende “Engelse drop” als treats aan boord. Wilt u alvast starten met genieten, kies dan voor de stokbroodjes met dips in de bus. Mag het extra actief, dan kunnen we het arrangement uitbreiden met activiteiten zoals de bekendeHighland Games of een arrangement met Cessna vliegen of de unieke Businessgame.

Bedrijfsuitje met eten in Haarzuilens (Utrecht)

Op bezoek in Haarzuilens voor een diner met hoofdgerecht

 

Een diner met show, maar dan anders. Bekijk hier het programma met all inclusive diner

Het programma van het Dubbeldekker diner kan er als volgt uit zien (dit zijn voorbeeld tijden, we passen het graag naar uw wens aan!)

 • 18.00 uur. Ontvangst bij uw eigen bedrijf, waar iedereen vol spanning wacht
 • 18:10 uur: Onze Engelse dubbeldekker bus komt voorrijden
 • 18:15 uur: Woord van welkom door onze gastheer: welcome on board!
 • 18:20 uur: Pak een drankje uit de gevulde koelkasten aan boord
 • Maak een keuze voor uw hoofdgerecht uit de diverse keuzes
 • 18:50 uur: Aankomst bij het eerste restaurant voor een smakelijk voorgerecht
 • 19:30 uur: Vertrek naar de volgende stop
 • Aan boord de muziek aan en speel jullie eigen Spotify lijst af
 • 20:00 uur: Aankomst hoofdgerecht
 • Voor iedereen een lekker hoofdgerecht (diverse keuzes)
 • 21:10 uur: Vertrek per bus, op naar de volgende stop
 • Het is al heel erg gezellig aan boord!
 • 21:40 uur: Aankomst dessert restaurant
 • 22:10 uur; Vertrek terug naar uw bedrijf
 • 22:30 uur: Aankomst: einde van een grandioze avond
 • Voor het eten zijn er verschillende dinerkeuzes, lees ze hier

Je kunt deze tour boeken voor 25 of meer personen, maar ook voor een grote groep. Als u geïnteresseerd bent in het “Dubbeldekker diner”, vraag dan een vrijblijvende brochure aan. Dan kunt u zien welke arrangementen het beste bij u passen en wij doen de rest!
Kortom, alle ingrediënten voor een geweldige avond die je nooit zult vergeten!

meer informatie over diner met show

 

Waar eten we? Een uitje met eten op verschillende plekken onderweg

Tijdens het dubbeldekker diner rijden we langs drie verschillende restaurants voor een lekker voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Waar gaat u exact eten? Dat bepalen we altijd in nauw overleg met u.  Het is afhankelijk van uw startlocatie maar ook van de beschikbaarheid van restaurants. We stellen altijd een route met restaurants aan u voor, en daarbij kunnen we zeker rekening houden met uw wensen. Dat is optimaal genieten!

Het arrangement bij het eten is ook allemaal inbegrepen. Zo kun je in de bus lekker je drankje pakken, en bij het eten in de restaurants is 1 drankje per gang inbegrepen. Dit uitje verzorgen we het hele jaar rond, dus wanneer wilt u komen genieten?

Op welk niveau wilt u het diner gebruiken?

Bij het dubbeldekker diner zijn er veel verschillende mogelijkheden van diner: we hebben een arrangement met spare-ribs of schnitzels tot aan het luxe Michelin niveau. Aan u de keuze!  We stemmen de inhoud altijd met u af, zodat het helemaal een diner wordt (en een avond wordt) die bij u en uw collega’s past. Een maatwerk diner dus! Neem snel contact op met een van onze eventmanagers voor meer informatie over uw dubbeldekker diner:  074 – 256 98 98

Culinair bedrijfsuitje met diner met show element

Lekker nagerecht als onderdeel van het Dubbeldekker diner

 

Het all inclusive personeelsfeest of bedrijfsuitje incl. diner

Met het Dubbeldekker diner beleef je dus een all-inclusive personeelsfeest of bedrijfsuitje. Uw gasten kunnen genieten van alles wat zij wensen: Pak een drankje uit de Bus Bar en intussen praat je met collega’s. Maar het draait natuurlijk om een leuke avond, en niet om de bus: wij brengen u naar restaurant 1 voor een voorgerecht, dan naar restaurant 2 voor het hoofdgerecht, en tenslotte naar het laatste restaurant voor het nagerecht. Een compleet diner met bijzondere show elementen! En ook het drinken is inbegrepen voor 1 vaste prijs. Perfect georganiseerd. Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden om het programma uit te breiden. Denk hierbij aan stokbroodjes in de bus, champagne ontvangst of Engelse drop in de bus. Geef uw wensen aan met het aanvraagformulier en we helpen u graag!

Opzet van het diner programma

Het is tegenwoordig erg populair om te genieten van een gezellige avond met vrienden, kennissen, collega’s of familie. Dit programma maakt van het diner een geweldige avond met een geweldige sfeer. Het Dubbeldekker diner kan overdag of ’s avonds plaatsvinden. Een avondprogramma is veelgevraagd waarin u een uniek programma kunt beleven: genieten van een heerlijk drankje, lekker diner eten, zingen aan boord, gezelligheid. Wij laten uw gasten genieten van een diner, diner, desgewenst een koud of warm buffet en dessert. Zo heb je een onvergetelijke avond.

 

Dieetwensen

Tijdens het dubbeldekker diner wordt het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert bij u aan tafel geserveerd. U heeft diverse keuzes voor het eten, zodat we altijd een menu naar uw wens kunnen samenstellen. Het arrangement is dus inclusief een driegangen diner. De eerste gang wordt in restaurant 1 geserveerd. Daarnaast is er een tour met de klassieke bus naar het hoofdgerecht (restaurant 2). Als laatste restaurant 3 met het dessert. Natuurlijk kunnen we rekening houden met speciale voedingsbehoeften. Geef uw dieetwensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat de chefkok op de hoogte is.

 

Drankjes bij het diner en in de bus

Tijdens de avond en tijdens het eten kunt u bij de bar zonder beperkingen gebruiken. Bij elke dinergang is namelijk 1 drankje per persoon inbegrepen. In de bus hebben we een doorsnee aanbod van de Hollandse bar met bier, frisdranken, en wijn zoveel je maar wilt (op = op).

 

Parkeren is geen probleem meer!

Parkeren is geen probleem, we halen je namelijk bij uw eigen bedrijf op. Bij de keuze van restaurants hoef je natuurlijk geen parkeergeld te betalen, u stapt bijna voor de deur uit! Zo heb je een smakelijke avond met diner, maar zonder de parkeerproblemen 🙂

Wie wil een drankje?

Drankjes tijdens het diner en in bus inbegrepen

Reserveren van dit unieke diner met personeel

Toon kaartjes voor het avondeten.
Dinnershow biedt een breed scala aan opties. Dankzij het Queens-pakket kun je ten volle genieten van de dinershow. Met Brooklyn voel je je een echte VIP in New York. Meer informatie over de Dinnershow pakketten.

 

Wij organiseren uw diner met show van A – Z

Wij zorgen ervoor dat u niet alleen tijdens de avond, maar ook voorafgaand al kunt genieten. Wij organiseren uw culinaire bedrijfsuitje namelijk van A tot Z. Een persoon in een rolstoel? Wij regelen dat hij / zij ook mee kan!  Dieetwensen? Bespreken we met de chefkoks voor u 🙂 Een extra stop langs uw nieuwe bedrijfspand? Zorgen we voor!  Onze jarenlange ervaring in organisatie van culinaire bedrijfsuitjes stelt u in staat om een onvergetelijk uitje te beleven. Onze professionals (zowel vooraf als de begeleidende chauffeur) streven allemaal naar hoge kwaliteit en stralende gezichten. Uw culinaire bedrijfsuitje of teamuitje is bij ons in goede handen. Sinds de start van het Dubbeldekkerdiner in 2016, hebben we al vele aansprekende bedrijven mogen ontvangen. Van grote accountantskantoren tot regionale partijen. Rabobank tot Shell. Ook voor kleinere bedrijven is dit uitje zeer geschikt, zolang u maar met minimaal 25 personen bent. En slecht weer bestaat niet, want je zit droog in de bus! Zelfs als het niet zo goed weer is, zal het programma nog steeds kunnen doorgaan. Dat is prettig om te weten!

 

meer informatie

Dinnershow organiseren

Wit u toch graag een dinnershow organiseren, dan kan ons evenementenbureau dit ook voor u organiseren. Dankzij onze dinnershow programma’s hebben we een arrangement voor u samengesteld met alle attracties van onze dinnershows. Natuurlijk met live muziek, prachtige balletvoorstellingen en bijvoorbeeld de geweldige Blues Brothers, Tina Turner of de Elvis Presley Act, dit zorgt voor een grote diversiteit die leidt tot een mooie show.

 

Waar kan de diner show plaatsvinden?

Het dubbeldekker diner kan op diverse locaties plaatsvinden, waar ook in Nederland! Zoals in Hilversum, Drenthe, Culemborg, Sint Oedenrode, Rotterdam en Eindhoven. Maar we hebben ook al veel dinnershows op maat georganiseerd, bij u in het bedrijf of op een externe locatie. Als je het dus  liever dicht bij huis houdt, staat de show voor je klaar op een besproken locatie. We zijn blij om de locatie te verzorgen. Wij zorgen ervoor dat de locatie wordt getransformeerd en ingericht volgens uw wensen.

 

Diner voor grote groepen kunnen rekenen op een speciale aanbieding

Heeft u een grote groep? Want een grote groep = speciale aanbieding! Bij ons maken we graag een voorstel op maat, ook voor grote groepen. Het arrangement is al voor groepen vanaf 25 personen. Grote groepen zijn vanaf 75 personen. Op basis van maatwerk bekijken we graag wat we voor uw groep kunnen betekenen, want grote groepen zijn geen probleem. We werken met meerdere bussen en heel veel restaurants in Nederland. We helpen u graag!

 

meer informatie