Eindejaarsdiner | All-inclusive genieten van een uniek eindejaars diner met het Dubbeldekkerdiner

Organiseert u een eindejaarsdiner, en zoekt u iets écht unieks?

Veel bedrijven sluiten het jaar traditioneel af met een eindejaarsdiner (of andere vorm van eindejaars afsluiting). Vaak boek je een leuk restaurantje in het centrum, geen parkeerplek (of heel duur), je zit de gehele avond tegenover dezelfde personen. En welk restaurant boek je dan, want soms zijn er wel vijf geschikt 🙂  Het dubbeldekkerdiner biedt uitkomt en is een uniek eindejaarsdiner welke niemand ooit meegemaakt heeft! Je gaat met onze klassieke Engelse bus op pad, langs drie restaurants voor een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht als totaal eindejaarsdiner, incl. drinken. Ontdek hieronder wat dit unieke nieuwe programma van Nederland inhoudt >>

Het diner van vorige week was echt een top avond, alle ondernemers hebben genoten. Iedereen heeft elkaar bijna gesproken omdat het lekker ongedwongen door elkaar loopt, met lekker eten bij. Bedankt!  – Businessclub Rotterdam, maart 2019

Engelse dubbeldekker bussen: gebroedelijk naast elkaar voor een diner met show elenment

Engelse dubbeldekker bussen: het unieke Dubbeldekkerdiner

We bieden een uniek eindejaarsdiner met een klassieke Engelse dubbeldekkerbus

Bij het dubbeldekker diner beleef je een uniek eindejaarsdiner. Hoe (en waarom) hebben we Dubbeldekkerdiner als eindejaars diner  ontworpen? Jarenlang hebben we gemerkt dat onze gasten zich vervelen met doorsnee diners of avondprogramma’s. Om eerlijk te zijn: een themafeest of een DJ met bitterballen … dat is niet meer. Maar goed eten werkt altijd goed en dankzij de kookprogramma’s en tv-koks is luxe eten ook erg populair. Maar: de leuke restaurants liggen allemaal in het stadscentrum. Dat betekent slecht (en duur!) parkeren. Er zijn ook zoveel leuke restaurants, maar je kunt er maar één kiezen voor een avond … Gelukkig voldoet het dubbeldekkerdiner aan al deze wensen. Vanuit ons perspectief, willen we verschillende restaurants samen bezoeken (niet slechts 1 restaurant en ook geen parkeerproblemen), hebben we besloten om onze gasten op te halen bij hun eigen bedrijf. Heel eenvoudig, en dan blijft de bestemming van het diner ook een leuke verrassing. De stops bij 3 restaurants zorgen voor afwisseling en de gasten rouleren de eindejaarsdiner met het Dubbeldekkerdiner!

De invulling van uw eindejaarsdiner

Wij bieden verschillende eindejaarsdiner arrangementen met verschillende niveaus. Deze zijn daarom zeer geschikt voor zowel kleine als grote partijen met uiteenlopende wensen voor het kerstdiner. Wij selecteren de leukste restaurants voor onderweg. Naast de prachtige locaties en prachtige omgeving, beleeft u ook het mooie winter landschap vanuit de hoge Engelse dubbeldekker.  Samen bepalen we een mooie route langs de restaurants. Het is perfect om dit te combineren met een breed scala aan drankjes en / of diner.

Het dubbeldekkerdiner bestaat intussen 3 jaren. We hebben het einde van het jaar al voor vele bedrijven georganiseerd. De boekingen lopen al, dus kijk snel in uw agenda welke datum u wenst.

Onze dubbeldekkerbus komt bij uw bedrijfspand om u op te halen, dus altijd zeer centraal voor uw medewerkers. Het is gemakkelijk bereikbaar met de auto en bijna altijd zonder files op de weg! Dit is een van de vele voordelen van het dubbeldekkerdiner als eindejaarsdiner.

Om uw collega’s of zakelijke relaties te verpesten met een mooi pakket, bieden wij u de mogelijkheid om een ​​uniek kerstdiner of zakenreis te hebben. Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen wij u de juiste plaats voorstellen. Niet voor niets zeggen ze: dit is de mooiste tijd van het jaar!

meer informatie over diner met show

Een eindejaarsdiner naar uw wensen?

Het arrangement kan volledig worden uitgerust volgens uw wensen. Wil je een 2-gangen, 3-gangen of 4-gangen kerstdiner? Met een sprankelende ontvangst, of juist een artiest bij het dessert? Als u de plek liever versiert met delicate kerstdecoraties, zorgen we ervoor dat het interieur er volledig aan is aangepast. Graag denken we met u mee over uw ideale invulling van het eindejaarsdiner. U hebt de mogelijkheid om lekkere stokbroodjes met dips aan dit evenement toe te voegen. Of denk aan een artiest als afsluiter, of het uitdelen van uw kerstpakketten.  Misschien wel ontvangst met een glas bubbels? In het pakket is ook muziekplezier toegevoegd. In de bus bevindt zich een goede geluidsinstallatie en u prikt eenvoudig uw smartphone in. Zo is het altijd heel gezellig!

Smakelijk samen eten tijdens dit culinaire bedrijfsuitje

 

Waarom kiest u voor een eindejaarsdiner?

Er zijn verschillende redenen waarom het organiseren van eindejaarsdiner belangrijk is. Veel bedrijven werken het gehele jaar hard en dan is een beloning aan het einde van het jaar zeker op zijn plek. En hoewel december soms heel druk is (sinterklaas, kerst, borrels) is deze maand wel hét moment om wat plezier te plannen. Begin daarom tijdig te organiseren en kies iets origineels. Wij helpen u met 3 tips:

 

 1. Waardering en beloning: Uw collega’s belonen is een teken van waardering. Een kerstdrankje of eindejaarsdiner is de perfecte manier om uw team te bedanken. Het is een goede manier om mensen te laten begrijpen dat hun inspanningen van het afgelopen zeer worden gewaardeerd!
 2. Verbeter teamwerk en sfeer  De boog kan niet altijd gespannen, dus plan ook iets informeels met de collega’s. Drink een lekker drankje of kies voor een eindejaarsdiner met je collega’s om een ​​gevoel van teamwerk en verwantschap aan te moedigen. Tip:  nodig ook geregeld de partners uit!  Het is onze ervaring dat teambuilding onderhoud nodig heeft, en de maand december, wanneer de meeste mensen in een goed humeur zijn, is hiervoor het perfecte moment.
 3. Leer elkaar (beter) kennen Veel of weinig collega’s? Waarschijnlijk kent niet iedereen elkaar even goed. Het diner is een informele gelegenheid om elkaar een beetje beter te leren kennen. De voordelen hiervan zijn te merken op de werkvloer, in meer plezier, betere contacten en betere afstemming van het werk!

 

Het is vaak een kwestie van iets speciaals organiseren aan het einde van het jaar. De drie goede redenen hierbovem om dit jaar een gezellig eindejaarsdiner te organiseren. En als je het meteen de deur uit doet, geen probleem, een jaar later zal iedereen het hebben over het gezellige diner dat u met Dubbeldekkerdiner georganiseerd heeft!  Neem snel contact op met een van onze eventmanagers voor meer informatie over uw dubbeldekker diner:  074 – 256 98 98

Bedrijfsuitje met eten in Haarzuilens (Utrecht)

Op bezoek in Haarzuilens voor een eindejaarsdiner met hoofdgerecht

 

Voorbeeld avond van een eindejaarsdiner van Dubbeldekkerdiner:

Het eindejaarsdiner van het Dubbeldekker diner kan er als volgt uit zien (dit zijn voorbeeld tijden, we passen het graag naar uw wens aan!)

 • 17.00 uur. Ontvangst bij uw eigen bedrijf, waar iedereen vol spanning wacht
 • 17:10 uur: Onze Engelse dubbeldekker bus komt voorrijden
 • 17:15 uur: Woord van welkom door onze gastheer: welcome on board!
 • 17:20 uur: Pak een drankje uit de gevulde koelkasten aan boord
 • Maak een keuze voor uw hoofdgerecht uit de diverse keuzes
 • 17:40 uur: Aankomst bij het eerste restaurant voor een smakelijk voorgerecht
 • 18:15 uur: Vertrek naar de volgende stop
 • Aan boord de muziek aan en speel jullie eigen Spotify lijst af
 • 19:00 uur: Aankomst hoofdgerecht
 • Voor iedereen een lekker hoofdgerecht (diverse keuzes)
 • 20:15 uur: Vertrek per bus, op naar de volgende stop
 • Het is al heel erg gezellig aan boord!
 • 20:45 uur: Aankomst dessert restaurant
 • 21:20 uur; Vertrek terug naar uw bedrijf
 • 21:45 uur: Aankomst: einde van een grandioze avond
 • Voor het eten zijn er verschillende dinerkeuzes, lees ze hier
 • Aantal personen: minimaal 25 personen

meer informatie over diner met show

 

Wie wil een drankje?

Drankjes tijdens het diner en in bus inbegrepen

 

Optioneel bij te boeken voor uw eindejaarsdiner:

 • Geen diner maar een luxe eindejaarslunch of kerstlunch
 • Staart met een glas bubbels
 • Geschikte wijnpakketten bij het diner
 • Een eigen diner ruimte voor uw speech
 • Een artiest of DJ als afsluiter
 • Extra luxe diner, bijvoorbeeld Michelin restaurants
 • Mogelijk boek: decor, aperitief en voorgerecht bij aankomst – koffie en spijsvertering tot einde.
 • Overnachten? Wij kunnen een hotel overnachting voor u orgaiseren

Je kunt onze eindejaarsdiner boeken voor 25 of meer personen, maar ook voor een grote groep. Als u geïnteresseerd bent in het “Dubbeldekker diner”, vraag dan een vrijblijvende brochure aan. Dan kunt u zien welke arrangementen het beste bij u passen en wij doen de rest! Kortom, alle ingrediënten voor een geweldige avond die je nooit zult vergeten!

meer informatie over diner met show

 

Culinair bedrijfsuitje met diner met show element

Lekker nagerecht als onderdeel van het Dubbeldekker diner